CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-2224-2000
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-734-2000
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-306-2000
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-1314-2000
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-665-2000
dscf-1043_36873578611_o

Video: Lone Haugaard Madsen

Den danske kunstner Lone Haugaard Madsen (født 1974 i Silkeborg) er én af de mange spændende kunstnere, som du kan møde på årets Code Art Fair. I vores nye video kan du høre Lone Haugaard Madsen, som er repræsenteret af Galerie Nagel Draxler fra Berlin og Köln, tale om hendes signifikante arbejdsproces og valg af materialer i sit atelier i Statens Værksteder for Kunst. Se videoen på vores Facebook-side. Læs mere om kunstneren her. Videoen er produceret af I DO ART.

Video: Rune Bosse & ThinkingHand

Rune Bosse & ThinkingHand, begge med base i København, er blandt dette års spændende kunstnere, som tager del i Code Art Fairs gratis program, ArtReActs, hvor de præsenterer både en større installation og en performance med titlen  In, Around and All In-Between. Performancen finder sted fredag den 1. september kl. 17. I vores nye video kan du se, hvordan de inviterede os indenfor i deres skjulte, laboratorielignende studie på en nedlagt militærluftbase vest for København for at tale om deres interesse for, hvorledes naturen og den omgivende verden kan blive til kunst. Se hele ArtReActs-programmet her. ArtReActs er kurateret af Irene Campolmi og er støttet af Det Obelske Familiefond og Statens Kunstfond. Videoen er produceret af I DO ART Agency.

Video: Aftenkoncert af Hassan Khan

Fredag den 1. september kl. 20 vil den verdenskendte ægyptiske kunstner og vinder af Sølvløven på dette års Venedig Biennale Hassan Khan give en offentlig koncert på Copenhagen Contemporary på Papirøen i København. Koncerten er en del af Code Art Fair’s gratis program med film, talks og performances, ArtReActs. Programmet er kurateret af Irene Campolmi og støttet af Det Obelske Familiefond og Statens Kunstfond. Se videoen, hvor Hassan Khan og Irene Campolmi besøger København og taler om den forestående koncert.

Video: Åbningskoncert af Peter & The Danish Defence

Torsdag den 31. august kl. 19-20 vil Peter Voss-Knude / Peter & The Danish Defence opføre en åbningskoncert, hvor alle er velkomne. Koncerten er en del af Code Art Fairs gratis program med film, talks og performances, ArtReacts, der er kurateret af Irene Campolmi og støttet af Det Obelske Familiefond og Statens Museum for Kunst. Se videoen om den forestående åbningskoncert, hvor Peter Voss-Knude besøger Antvorskov Kaserne.

Udforsk listen over kunstnere på Code Art Fair 2017

Udforsk listen over kunstnere, som præsenteres på Code 2.
Partnere