CodeArtFair2018_24
CodeArtFair2018_Hall5
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-734-2000
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-1314-2000
CodeArtFair2017-Agency.idoart.dk-665-2000

Code Art Fair er en ambitiøs kunstmesse beliggende i København.

Som Skandinaviens eneste internationale kunstmesse er det vores mission at opdage og præsentere det bedste inden for samtidskunst, ikke kun fra norden, men fra hele verden.

Pre-view Code Art Fair Online på Artsy her

I næste uge slår vi dørene op for Code Art Fair. Du inviteres til at tage et første kik på værkerne på Artsy. Pre-view Code Art Fair Online på Artsy her Besøg Artsy online for at allerede nu lave forespørgsler på de udstillede værker og lære mere om de udstillende gallerier og kunstnere. Vi ser frem imod at byde dig velkommen på messen.

Udstillende gallerier 2018

Code Art Fair er stolte af at kunne præsentere listen over de udstillende gallerier på 3. udgave af messen.

Åbent for ansøgninger

Gallerier har nu mulighed for at ansøge om en stand på Code Art Fair 2018 – Københavns eneste internationale kunstmesse. På Code opfordrer vi upcoming såvel som veletablerede gallerier til at ansøge. Ansøg via følgende link: ANSØGNING TIL CODE ART FAIR 2018 Deadline for ansøgning med early bird-rabat: 16. marts, 2018 Se vilkår og betingelser her.  

Video: Lone Haugaard Madsen

Den danske kunstner Lone Haugaard Madsen (født 1974 i Silkeborg) er én af de mange spændende kunstnere, som du kan møde på årets Code Art Fair. I vores nye video kan du høre Lone Haugaard Madsen, som er repræsenteret af Galerie Nagel Draxler fra Berlin og Köln, tale om hendes signifikante arbejdsproces og valg af materialer i sit atelier i Statens Værksteder for Kunst. Se videoen på vores Facebook-side. Læs mere om kunstneren her. Videoen er produceret af I DO ART.

Video: Rune Bosse & ThinkingHand

Rune Bosse & ThinkingHand, begge med base i København, er blandt dette års spændende kunstnere, som tager del i Code Art Fairs gratis program, ArtReActs, hvor de præsenterer både en større installation og en performance med titlen  In, Around and All In-Between. Performancen finder sted fredag den 1. september kl. 17. I vores nye video kan du se, hvordan de inviterede os indenfor i deres skjulte, laboratorielignende studie på en nedlagt militærluftbase vest for København for at tale om deres interesse for, hvorledes naturen og den omgivende verden kan blive til kunst. Se hele ArtReActs-programmet her. ArtReActs er kurateret af Irene Campolmi og er støttet af Det Obelske Familiefond og Statens Kunstfond. Videoen er produceret af I DO ART Agency.
Partnere