Overblik | VIP | Kontakt os


Om Code Art Fair


Code er en ambitiøs kunstmesse beliggende i København, en af verdens mest fremadskuende hovedstæder. Som Skandinaviens eneste internationale kunstmesse er det vores mission at opdage og præsentere det bedste inden for samtidskunst, ikke kun fra norden, men fra hele verden.

Code Art Fair præsenterer førende såvel som fremspirende gallerier fra hele verden. Ved at samle både nye og etablerede kræfter på kunstscenen under samme tag, vil vi vise samtidskunsten i et nyt lys.

Gallerierne er udvalgt af et kuratorteam ud fra missionen om at vise progressive og tankevækkende værker inden for alle kunstneriske medier.

Code inkluderer desuden et kurateret kunstprogram med film, talks og performances, som har til formål at inspirere, undersøge og diskutere aktuelle emner, som former kunstscenen og samfundet i dag.

Med beliggenhed i Bella Center – Skandinaviens største udstillings- og kongrescenter – bliver samtidskunsten præsenteret i smukke, storslåede rammer med naturligt lysindfald og grønne planter.

Vores ambition er, at du på Code vil møde samtidskunst, som vil forme fremtidens kunstscene.

 

Sektioner

Code 3

Hovedafsnittet af kunstmessen præsenterer samtidskunst i konceptuelle præsentationer samt installationer i store formater. Code samler førende såvel som fremspirende gallerier fra hele verden, som udvælges af et kuratorteam.

Oplev Code Art Fair på to minutter – se filmen her.

 

Datoer

Code 3

30. august  – 2. september, 2018

Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S

Åbningstider

Torsdag, d. 30. august | Fernisering kl. 17-20
Fredag, d. 31. august | kl. 11-20
Lørdag, d. 1. september | kl. 11-20
Søndag, d. 2. september | kl. 11-18

 

(Billede: Galleri Alexander Levy, Code Art Fair 2017. Photo by I DO ART Agency)