Film, Talks & Performance Program | Særudstillinger

 

Særudstillinger

 

On the Rise – Works from the Private Collections of Young Collectors

 

 

På Code Art Fair får publikum mulighed for at få et sjældent indblik i danske kunstsamlinger med international samtidskunst skabt af spirende såvel som etablerede kunstnere. Heriblandt kan nævnes Peter Linde Busk, Tal R, Ethan Cook, Asger Dybvad Larsen, Graham Collins, Gregor Hildebrandt, Peppi Bottrop og Max Fintrop.

Udstillingen er kurateret af det digitale kunstnetværk Artland og præsenterer unge danske kunstsamlinger on the rise. Visionen er at bringe samtidskunstværker af høj kvalitet fra den private sfære ud i det offentlige rum samt at vise dedikerede samleres passion for kunst.

Det nye samarbejde mellem Code og Artland er baseret på et fælles ønske om at give alle muligheden for at opleve spændende kunst af høj kvalitet.


Om Artland

Artland er en social platform for kunstsamlere, som inviteres til at dele deres private samlinger og møde ligesindede via den gratis applikation Artland. Visionen er at åbne dørene til kunstverdenen og at gøre det muligt at komme i forbindelse med kunstentusiaster fra hele verden. Artland tilbyder et eksklusivt indblik i private kunstsamlinger fra nye og etablerede samlere, en ny og enkel måde at administrere sin egen samling, en omfangsrig guide til gallerier, et nyheds- og artikelarkiv fra kunstscenen samt en salgsplatform for samlere og gallerier. Kort sagt: Artland samler alle de nødvendige funktioner på ét sted.

 

image1

(Foto: Nana Hagel)